You are here: Home » Despre noi

Despre noi

E-mail Print PDF

Cine suntem ?


RITCO este o firma conforma standardului ISO9001, specializata in servicii IT de administrare sisteme informatice: administrare computere de birou, portabile si echipamente periferice, administrare servere, administrare infrastructura retea, consultanta IT, proiectare si executie lucrari infrastructura IT.

In orice companie, oricat de mare sau oricat de mica, computerul a devenit indispensabil. Dar nu folosirea lui izolata aduce beneficiile dorite, ci integrarea intr-o retea locala interconectata cu alte retele intr-un sistem informatic complex care are rolul de a usura si de a eficientiza activitatea companiei. Pentru a crea, a intretine si a dezvolta un astfel de sistem este nevoie de consultanta si servicii IT pe masura.

RITCO a parcurs deja procesul de evolutie fireasca, iar astazi este o echipa matura de profesionisti capabila sa ofere solutii tehnice corecte si in timp util celor mai exigente, provocatoare sau presante probleme, inerente unui sistem informatic complex.

Veti gasi in RITCO departamentul IT Consulting partenerul pregatit permanent sa ofere cele mai bune solutii pentru afacerea dumneavostra.

Ne evidentiem prin inalta specializare a tehnicienilor nostrii, atat in zona hardware cat si cea software.

Pe langa avantajul financiar oferit de externalizarea serviciilor IT catre o companie specializata, experienta si profesionalismul RITCO departamentul IT Consulting garanteaza ca veti beneficia de ultimele noutati din domeniul IT fara a fi nevoie sa va specializati permanent propria echipa.

Compania noastra va pune la dispozitie solutii IT complete, de la achizitionarea de echipamente, instalare sisteme de operare, realizarea retelei locale, pana la instalarea si administrarea serverelor, back-up-ul datelor, recuperare date, securitatea retelei locale si realizarea de retele private virtuale (VPN) prin canal de comunicatie securizat.

Orice companie care utilizeaza echipamente informatice este partenerul nostru!

 

Cauta in site

We have 57 guests and 5 members online