You are here: Home » Externalizare IT » Cablari structurate

Cablari structurate

E-mail Print PDF

Externalizare - Cablari structurate

RITCO departamentul IT Consulting va poate asigura proiectarea, realizarea si intretinerea unei retele de voce si date bazata pe standardele Cat5e, Cat6 sau Cat7.
Serviciile noastre se adreseaza:
• companiilor mici care doresc sa cableze un apartament sau o vila cu costuri mici si care de obicei nu depasesc 48 de porturi de retea
• companiilor mari care doresc doar echipamente TOP Quality pentru cablarea unor cladiri cu multe etaje si al caror numar de porturi de retea este mai mare de 100

Va prezentam 5 pasi pentru realizarea unei retele de cablare structurata :

I. Vizualizare Locatie In baza cererii de oferta, unul dintre tehnicienii nostri se deplaseaza la locatia dv pentru a intocmi documentatia proiectului:
- numar exact de porturi de retea
- planul sau schita locatiei
- pozitionarea porturilor de retea pe planul locatiei si a rack-ului

- stabilirea calitatii echipamentelor folosite ( clientul alege tipul de echipamente LOW, MEDIUM sau TOP QUALITY)

II. Realizare Deviz : In baza analizei pe care tehnicianul nostru o realizeaza, se intocmeste un DEVIZ DE CABLARE STRUCTURATA in care sunt specificate toate materialele folosite, costul pentru manopera, timpul de executie si termenele de plata.

III. Modificare si Aprobare Deviz : In cazul in care clientul nu este de acord cu devizul, acesta este modificat astfel incat sa se incadreze in posibilitatile si bugetul clientului pentru realizarea lucrarii de cablare structurata.

IV. Semnare Contract : Odata aprobat devizul se semneaza un contract in conformitate cu conditiile si termenele existente in deviz.
V. Executare Lucrare de Cablare Structurata conform termenelor din contract.

Cauta in site

We have 57 guests and 5 members online