You are here: Home » Portaluri WEB
E-mail Print PDF

Va oferim  o gama foarte variata de servicii web, de la pagini statice pana la web designcorporate, magazine virtuale, newsletter, SEO, blog, forum,  portaluri sau site-uri flash. 

Scopul nostru este sa ajutam clientul cu propuneri si idei inovatoare pentru a putea ajunge la solutia ideala si un web desing unic pentru fiecare client in parte.

 

 html

Pagina Web Statica

 

O pagina statica este cel mai simplu mod prin care puteti avea o prezentare a companiei sau a produselor dumneavoatra pe web. Bazata pe un design unic aceasta este realizata in HTML si poate avea in componenta texte, imagini si animatii flash. Paginile statice sunt recomandate companiilor care nu au de facut modificari foarte dese. Pentru cei care doresc sa aiba o pagina web cu un buget minim aceasta este optiunea ideala

 dinamic

Pagina Web Dinamica

 

Acest tip de pagina web se caracterizeaza prin: design web unic, numar nelimitat de pagini, baze de date MySql, animatii flash complexe, applet-uri java. In general acest gen de pagina se realizeaza in PHP + MySql si da posibilitatea clientului de a modifica pagina zilnic dintr-o interfata foarte facila fara a fi nevoie de cunostinte de programare. In cazul in care va doriti o pagina web mai complexa si un web design mai deosebit aceasta este optiunea de care aveti nevoie.

 

 magazin

Magazin Virtual

 

Daca doriti sa va comercializati produsele pe Internet atunci aveti nevoie in mod sigur de un magazin virtual. Acest tip de pagina web se caracterizeaza prin: design unic, numar nelimitat de pagini, baze de date MySql, sistem de plati online, animatii flash complexe, applet-uri java. Interfata de administrare asigura un mod facil de adaugare a produselor si a tuturor casetelor existente in pagina web. Realizam magazine virtuale bazate atat pe scripturi cunoscute (osCommerce) cat si solutii complet noi personalizate conform cu preferintele clientilor.

 

 news

Newsletter

 

De multe ori sunteti in situatia de a trimite un Newsletter clientilor  si de fiecare data aveti probleme cu e-mailul. De accea aveti nevoie de o pagina web din care sa puteti administra toate adresele de mail si de unde sa puteti trimite newsletter intr-un mod mult mai simplu.

 

 flash

Pagina Web Flash

 

Daca va doriti o pagina web animata, sunete si efecte vizule care sa iasa din tiparul paginilor clasice atunci aveti nevoie de unWeb Design Flash. Aceste pagini au avantajul unui design care poate sa nu respecte nici o regula: elementele grafice se pot anima oriunde in pagina, se pot asigna sunete pe botoane si multe alte functionalitati. Dezavantajul pentru o pagina realizata in Flash il constituie neindexarea acestora de catre motoarele de cautare ceea ce inseamna ca nu va putea fi gasita in Google dupa cuvinte cheie.

 

 redesign

Redesign Pagina Web

 

Acesta categorie se adreseaza posesorilor de pagina web care vor sa aduca o schimbare in designului actual. Practic vom pastra continutul actual al paginii si vom modifica toate elementele grafice ale acesteia pentru a o aduce la un design webcat mai atragator.

 

 admin

Administrare Pagina Web

 

Acest serviciu se adreseaza companiilor care au nevoie de modificari aproape zilnice asupra paginii web si nu au timp sau nu au cum sa se ocupe de aceste modificari. Practic echipa noastra face toate modificarile necesare conform cu necesitatile clientului..

 

 promo

Promovare Pagina Web

 

Daca sunteti interesat sa promovati pagina web noi va putem oferi solutii de a atrage vizitatori prin intermediul unor campanii de afisara bannere in retelele de site-uri partenere. Efectul imediat asupra unei pagini web este cresterea numarului zilnic de vizitatori si implicit a numarului de clienti.

 

 optimizare

Optimizare pagina web pentru motoare de cautare

Tot mai multi clienti, urmaresc in ultima perioada, ca pagina lor sa fie afisata cat mai sus in motoarele de cautare de tip google, yahoo, msn, etc. RITCO va poate asigura la cerere un studiu inainte de realizarea paginii web astfel incat pagina dvssa poata fi optimizata corespunzator. Daca clientul este de acord si respecta directiile pe care le recomanda echipa noastra va putem garanta aparitia in primele pozitii ale Google sau a altor motoare de cautare.

 

Cauta in site

We have 52 guests and 5 members online